logo

Milyen egy jó csapatépítés?
Amikor a csapatért versenyzünk és elismerjük a társaink teljesítményét.

Könnyen rá lehet érezni a csapatépítés jótékony hatására. Játszva fejleszti a stresszkezelést, együttműködést és a gyors döntéshozatalt. A döntés lényege választás két vagy több cselekvési változat között. Életünkben a döntési helyzetek száma és minősége nagymértékben függ attól a társadalmi rendszertől, amiben élünk, valamint azoktól a szerepektől, pozícióktól, amelyekbe kerülünk. A csapatépítő tréning által fejlesztett főbb készségek, területek: alkalmazkodás egymáshoz, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, motiváció, döntéshozatal, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, stresszes helyzetek kezelése, vezetői készségfejlesztés.

Motiválva legyünk a döntésre!
A döntéshez erő és energia kell.

A csapatépítés lényege, hogy csapatjátékos legyen mindenki. Ez eltér a mindennapi gyakorlattól, ezért szokatlan es újszerű feladatokkal találkozhattok. Ezzel hatékonyabb lesz a kommunikáció, jobb lesz az együttműködés és egymás megértése.

A monoton rutinszerű mindennapok után, azt a pár órát nem csupán színessé szeretném tenni számotokra, hanem felejthetetlenné.
A csapatépítés tárháza kifogyhatatlan. Mond el mivel foglalkozik a céged, és egy merőben más közösségformáló és közösségépítő élményt kaptok. Egy csapat sikere nem csak az egyén teljesítésén múlik. Közösen ismerjétek fel a problémát, gyűjtsétek be az információkat, és keressetek megoldást.

A kínált programban a csoport tagjai jobban megismerik egymást, és önmaguk rejtett képességeit.
A feladatok közös gondolkodásra, türelemre, egymásrautaltságra nevelnek.
És így lesztek igazi csapat!

Gondoljon ügyfeleire vagy munkatársaira!
Mi a célja a programnak?
Fizikai terhelés?
Logikai fejlesztés?
Együttműködés és Probléma megoldó gondolkodás?
Szórakoztatás?

Kérhetsz 2,3,5,6 órás, fél napos, egész napos fejlesztő, kreatív elfoglaltságot, egy reggeli tornát vagy egy flashmob betanítást? Fizikai kihívást és a szórakoztató játékokat akár egyforma arányban alkalmazhatom.

Én segítek megtervezni!

Egyedi igényeknek megfelelő tematikus programokat ajánlok minden típusú rendezvényhez.